×

Home

Online

Offline

De makers

Q&A

Blog

Opdrachtgevers


In contact komen?

Delft
Oostsingel 152E
2612 HJ Delft
06 - 27 33 06 79

Leiderdorp
Marjoleintuin 11
2353 PJ Leiderdorp
06 – 20 50 36 55
HomeOnlineOfflineDe makersQ&A • BlogOpdrachtgevers

HomeOnlineOfflineDe makersQ&A • BlogOpdrachtgevers

Leestijd 2,5 minuten

Ga je mee naar bed?

Er zijn van die momenten, en die komen steeds vaker voor, dat je niet alleen naar bed wil gaan. En vooral dat je iets wil meenemen. Iets dat emotie oproept, waar je naar hunkert en waarvan je hart sneller gaat kloppen. Een mooi magazine op je nachtkastje dat je telkens weer oppakt. Omdat je er geen genoeg van kunt krijgen. Ga je mee naar bed? Ja, graag!

Mooie bladen vervullen sterk de behoefte ‘even offline’ te zijn. Even een moment voor jezelf. Lekker ontspannen zonder afgeleid te worden. Quality time dus, met een papieren magazine waar je helemaal in weg kunt duiken. Volgens het eerder gehouden onderzoek ‘Bladen komen Binnen’, in opdracht van Magazines.nl, vinden lezers dat de tijdschriftbeleving niet te evenaren is. Geen enkel ander medium geeft zo’n sterk gevoel van ontspanning. En in de drukte van vandaag hebben zij daar steeds meer behoefte aan.

Boeien en binden

Naast rustgevend ervaren lezers een papieren uitgave ook als betrouwbaar en als een uiting met diepgang. Via digitale media worden ze sneller afgeleid. Mail, appjes en de neiging om rond te klikken, verstoren het rustmoment. Mede om die reden koos Eigen-Wijze Reizen ervoor relaties met ‘Eigenwijs op reis’ te boeien en te binden. Een fraai en belevingsvol blad met tips, nieuwtjes, columns en reportages over fiets- en wandelreizen. “Onze doelgroep is 50-plus; reizigers die nog graag papier in handen hebben”, zegt Arjan van der Laan, directeur Eigen-Wijze Reizen. “Daarnaast kunnen wij zo’n blad beter inzetten als promotiemiddel op beurzen. En bovendien is de kans veel groter dat je een gedrukt magazine intensiever leest dan een online variant. Je legt het op tafel om het later weer op te pakken: nog even die andere reportage bekijken.”

Intensiever lezen

Ook uit onderzoek van Mediatest blijkt dat ontvangers papieren magazines intensiever lezen dan digitale uitgaven. Ruim tachtig procent van de lezers leest zo’n blad grotendeels of in zijn geheel. Ze nemen er meer de tijd voor. Ook de look & feel dragen daar aan bij. Het blad ‘Eigenwijs op reis’ raakt dus ook. Met persoonlijke reisreportages, gecombineerd met belevingsvolle fotografie en een eigentijdse vormgeving. Bekijk hier het belevingsblad en oordeel zelf.

Rustig voor je ogen

Een reismagazine dat je dus graag mee naar bed neemt. En het goede nieuws is dat het, na alle berichten over hoe slecht digitale beeldschermen zijn voor onze ogen, een heerlijk moment is om in alle rust zo’n papieren blad in handen te hebben… en te houden. Ook in voor een geprint magazine? Dan weet je zeker dat ook jouw relaties binnenkort vragen: ga je mee naar bed?

We helpen je graag met een verrassend bladconcept, sterke content en een unieke vormgeving. Een mooi blad begint met een bakkie koffie. Afspraak maken?

Bekijk Eigenwijs op reis

Bekijk ook de speciale corona Benelux+ uitgave

Liever mee naar bed nemen?

Vraag het blad bij ons aan!

Lees ook:

‘Online jaarverslag uitgeven?
Vergeet het maar!’


Weten wat klanten over ons zeggen?

Check deze rake reviews!